(0047) 45 72 41 28 kontakt@bankpaa.no

Velkommen til bankpaa!

Et lite og sjelfullt pensjonat.
Overnatting i Hamarøy – Tranøy, stedet der natur, kunst & kultur møtes

overnatting tranøy - Bankpaa-rom med seng

Finn roen

I rolige og naturskjønne omgivelser på Tranøy i Hamarøy kan man senke skuldrene, skue ut over Vestfjorden, enten den viser seg med hvite frådende bølger, eller som blikkstille hav. Mellom galleri- og spabesøk, kan man overnatte på et lunt og trivelig rom i vårt nært 100 år gamle ærverdige bygg. Pensjonatet er helårsåpent og huser fem rom, hvor hvert rom har sin egen personlige sjarm og avslappende atmosfære. Med natur, kultur og kunst i umiddelbar nærhet venter vakre strender, slette svaberg og spennende skulpturer. Bankpaa da vel!

Frokost inkludert

Her får man servert ferskt brød til frokost, og kan friste med hjemmelaget syltetøy og nykokt kaffe. Har du tenkt deg ut på utflukt, kan du smøre deg en matpakke og ta med deg en termokopp med kaffe.

Se menyen her

 

overnatting tranøy-Bankpaa-frokost
overnatting tranøy - Bankpaa-rom med seng
Spa og overnatting

Fra oktober til mars tilbyr Bankpaa og Spa Regina et spa- og overnattingsopphold på vakre Tranøy. Hos oss bor du på lune, trivelige rom. Du står opp til nybakt brød og hjemmelaget syltetøy eller et friskt havsbad om det er det som frister.

Spa Regina blir du møtt av profesjonelle terapeuter som tar hånd om deg. Kraften i havet og det vakre landskapet rundt oss ser vi som viktige ingredienser. Du ser Lofotveggen fra badstuen og kan nyte panoramautsikt over Vestfjorden og mot Tilthornet fra Spa Reginas utendørs jacuzzi. Innendørs er det varmt og godt.

 Les mer her 

 

Unike opplevelser

Med Vestfjorden og Lofotveggen rett utenfor døra ligger Tranøy og byr seg frem med spennende og variert nordnorsk natur. Vil du bergtas av nordlyset eller oppleve midnattssolen? Alle årstider bringer med seg magiske naturopplevelser.

 Les mer her

Overnatting på Hamarøy? Vi har rom for deg.

Nikolai Walsøes vei 2, 8297 Tranøy

(0047) 45 72 41 28

kontakt@bankpaa.no

Vertskapet

Vertskapet

Vi har alltid hatt et hjerte for næringslivet på Hamarøy. Da dette bygget kom for salg så vi en mulighet til å utfordre oss selv og samtidig sikre fortsatt næringsaktivitet i dette sjelfulle bygget på Tranøy. Vi valgte derfor å gjøre ord til handling og håper å skape gode opplevelser for våre gjester.
Les mer her

godt å vite

Fasiliteter
 • Rom m/eget bad
 • Gratis internett
 • Gratis parkering
 • Elbil-lader, forbeholdt overnattingsgjester
 • Frokost inkludert
 • Frokost fra kl. 08 – 10.30. Andre ønsker kan avtales nærmere.
 • Se menyen her
Innsjekking
 • Innsjekk kl. 15.00
 • Utsjekk kl. 12.00
Booking

Avbestilling må skje senest en uke før ankomst. Avbestilling som gjøres  inntil tre dager før ankomst belastes med et avbestillingsgebyr på 25% av bookingsbeløpet. Bookinger som avbestilles senere enn tre dager før ankomst belastes med 50% av bookingsbeløpet.

Regler og praktiske opplysninger
 • Åpningstider:
  Husets cafe har åpen i høysesongen, og åpningstider oppdateres i forkant.
  Høysesong: 10.juni – 13.august
  Lavsesong: 14. aug.- 09.juni
 • Frokost fra 08.00 – 11.00. Andre ønsker kan eventuelt avtales nærmere.
 • Eventuell matpakke og kaffe kan kjøpes.
 • Siden bygget er fra 1924 er det ikke heis i bygningen, og besøkende må derfor kunne benytte seg av trapp. Av samme årsak er vi opptatt av å formidle at den gamle bygningen bærer lyd godt. Det er derfor viktig for oss at gjestene viser hensyn til hverandre og respekterer bygningens begrensninger. Vi ber om ekstra hensyn etter kl 23.00.
 • Ønsker du å ta med din firbente bestevenn på overnatting, er dere hjertelig velkommen hit. Vi stiller i midlertid noen krav, dette av hensyn til andre gjester og egne hunder. Din bestevenn kan ikke oppholde seg i møbler eller seng, og vi foretrekker at den ligger i bur om natten. Vi er også avhengig av at den ikke gjør eller på annet vis forstyrrer andre gjester ro og søvn. Dersom bestevennen din røyter, ser vi oss nødt til å ta et ekstra rengjøringsgebyr på kr. 300 per natt. Ta gjerne kontakt ved spørsmål.